USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

3 причини шукати товар чи послугу в інтернеті*

17 Грудня 2020 16:45
Безумовно, інтернет-шопінг – це зручно, й багато хто вже забув, як то стояти у черзі у примірочну чи роздивлятися техніку на полиці магазину.

Маркетологи виділяють 3 причини, чому ми звертаємося до Google, коли нам щось потрібно, а не поспішаємо шукати розв’язання проблеми офлайн.

Онлайн дешевше

Це стосується багатьох категорій товарів, наприклад, аксесуарів для iPhone. «Ціни на чохол для iРhone 12 mini сьогодні від 69 грн до 399 грн», – відмічають представники однієї з найбільших онлайн-крамниць мобільних аксесуарів Ecase.

А завдяки швидкій доставці «одяг» для девайсу може бути у ваших руках вже наступного дня.

Термінова послуга

Уявімо, що смартфон припинив працювати, а ви не маєте гадки, де знаходиться сервісний центр та чи є він взагалі у вашому населеному пункті. Йдемо до Google й пишемо у рядку пошуку «ремонт самсунг» й вже через секунду бачимо перелік найближчий сервісних центрів.

«Як правило, термін виконання ремонтних робіт залежить від складності поломки та завантаженості майстра. Та якщо є необхідні запчастини, ремонт триває максимум один день», – відмічають експерти сервісного центру Restore.

Тож швидкий пошук в інтернеті, звернення до найближчого пункту заощадить купу часу.

Великий асортимент

Коли ви відвідуєте стаціонару крамницю, перед вами неповний асортимент. Адже продавці обмежені площею приміщення та фінансовою можливістю закупити товар у наявність. Чого не скажеш про інтернет-магазини, їх асортимент іноді вражає.

Наприклад, гель лаки на naomi24.ua: в наявності більш 4 000 одиниць різних брендів, кольорів, вартості.

«Щоб безпомилково вибрати та комфортно купити гель-лак, краще звернутися до спеціалізованого інтернет-магазину, де консультанти допоможуть орієнтуватися у величезній кількості продукції», – додали експерти нейл-дизайну з магазину Naomi.

Якщо ви ще з онлайн-шопінгом на «Ви», саме час познайомитися ближче. Впевнені, що ви знайдете набагато більше переваг, ніж ми зазначили у статті. Отож, вперед!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus