USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

30 квітня: події, факти, дні народження

30 Квітня 2019 00:00
День народження 30 квітня святкують голова культурного об’єднання «100 Вт» Володимир Столярчук, майстер спорту, старший тренер Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з важкої атлетики, заслужений тренер України Володимир Левчук та журналістка Євгенія Стєкунова.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників та зичить їм міцного здоров'я, незламності духу, наснаги, процвітання, добра та миру, любові та злагоди. Нехай кожен день буде наповненим яскравими емоціями!
Володимир Столярчук
Володимир Столярчук
Володимир Левчук з вихованками
Володимир Левчук з вихованками
Іменини за православним календарем святкують Адріан, Симеон, Олександр, Агапит та Ананія.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч два луцькі заклади харчування потрапили в ТОП-100 кращих ресторанів України.

У 2017 році в рамках всеукраїнського туру гурт Тартак завітав у рідне місто соліста Олександра Положинського Луцьк.

У 2016 в цей день лучани гостинно прийняли на Великдень гостей з Волновахи.

2015 року цього дня в Ковелі облаштували «генеральне прибирання» й висадили більше 4-х тисячдерев та кущів.

2014 року у цей день Волинські Новини писали, що маневиччани одні з перших на Волині почали втілювати енергозберігаючі технології, а зокрема – встановлювати генератори сонячної енергії. Про успішний досвід волинян читайте ТУТ.

Видання також запрошувало своїх читачів на віртуальну екскурсію закинутим заводом на Волині.

У 2014 році волинянка народила 14-ту дитину.

Якби час у Луцьку йшов назад, це виглядало б ТАК. Сповільнена зворотна зйомка Луцька - такий відеоролик презентувала креативна група Proaction.

Народилися:

Цього дня також народилися німецький математик, астроном і фізик Карл Фрідріх Гаусс, швейцарський психіатр і психолог, який запровадив термін «шизофренія», Ейген Блейлер, німецький нацистський діяч, міністр закордонних справ Німеччини у 1938-1945 роках, радник Адольфа Гітлера із зовнішньої політикиЙоахім фон Ріббентроп, американський сценарист і письменник Геррі Браун («11 друзів Оушена»), український радянський актор театру й кіно Микола Гринько (Чехов у «Сюжеті для невеликого оповідання», батько Електроніка, Данило Чорний в «Андрії Рубльові», Професор у «Сталкері»), український письменник і поет Василь Шевчук («Русь первоцвітна», «Злам», роман про Григорія Сковороду «Предтеча»), колишній народний депутат, екс-голова партії «Демократичний союз» та фонду «Соціальний захист», президент Інституту політичного аналізу та соціального прогнозу Олександр Волков, український футболіст і тренер Сергій Морозов, український поет, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Павло Гірник, ірландський футболіст, захисник Джон О'Ши.

Сталося:

1977Британський рок-гурт «Led Zeppelin» встановив світовий рекорд з відвідуваності концертів. У Понтіаку (передмістя Детройта), число слухачів складало 76 299 людей.

Понад 30 років після розформування унаслідок смерті барабанника Джона Бонама у 1980-му, Led Zeppelin досі високо оцінюється за художні досягнення, комерційний успіх і широкий вплив. Гурт продав понад 300 мільйонів альбомів у світі, включаючи 111,5 мільйона у США, всі їхні студійні альбоми, що не були компіляціями, потрапили у TОП-10 журналу Billboard (США). Led Zeppelin є першими у списку 100 найвизначніших хард-рокових виконавців від VH1. Журнал Rolling Stone описує Led Zeppelin як «найважчий гурт усіх часів» і «найвизначніший гурт 70-их».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus