USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

35 гривень за сніданок в школі: як працює «Комбінат шкільного та студентського харчування» у Луцьку

25 Грудня 2022 19:15
35 гривень за порцію смачного сніданку чи обіду в школі. Попри вимкнення електроенергії, звуки сирен, дорожчання продуктів комунальне підприємство «Комбінат шкільного та студентського харчування» все ж намагається, аби діти щодня отримували смачні та поживні страви.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Робота кухарів, які годують школярів, розпочинається з самого ранку, аби на сніданок діти мали змогу скуштувати смачну випічку чи улюблену котлету. Працівники готують страви для понад п’яти тисяч школярів Луцької громади, до початку російського вторгнення ця цифра була значно більшою. Як розповіла керівниця підприємства Світлана Шмід, спочатку побоювалась, що через війну доведеться скоротити частину працівників.

«Завдяки Ігорю Палиці і нашому міському голові Ігорю Поліщуку ми на сьогоднішній день працюємо. Вони дають велику підтримку. Ми дуже їм вдячні», – каже директор Луцького комбінату шкільного і студентського харчування Світлана Шмід.
За її словами, попри дорожчання продуктів, вартість порції лишається незмінною – 35 гривень. Окрім навчальних закладів громади, підприємство надає послуги кейтерінгу двом сільським школам громади сіл Жидичин та Кульчин. Гарна ціна, дотримання стандартів якості та смакові показники є безперечною перевагою.

«Для мене показник – черга в їдальню, більше нічого не потрібно. Я вважаю, що більш якісного співвідношення надання послуг та організації послуг у нас ще не було», – розповідає директор Жидичинського ліцею Богдан Мозолюк.

Віталій Бондар, окрім того, що є депутатом Луцької міської ради, також є очільником департаменту освіти. Він точно знає, наскільки важливим є це підприємство для громади.

«Це підприємство висококласних фахівців, які надають якісні послуги з харчування», - переконаний посадовець.

Для депутатів подібні зустрічі це не екскурсія, а в першу чергу ознайомлення з роботою закладів зсередини.

«Завжди цікаво зсередини подивитись, як відбувається процес харчування. Всі живемо в одному місці, дуже багато відгуків чуємо і від власних дітей, які задоволені. Наш комбінат дуже гарно працює та організовує харчуванням. Велике дякую кухарям та адміністрації», - зауважила депутат Луцької міської ради Вікторія Майборода.

Найважливішим показником якісної роботи є кінцевий споживач – школяр. Учні у школах дуже добре відгукуються про харчування та навіть мають улюблені страви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus