USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

37 українців не зникли в Фінляндії, а знайшли іншу роботу, - посол

9 Серпня 2017 14:37
Надзвичайний і повноважний посол України в Фінляндії Андрій Олефіров передбачає, що група українців, які прибули до Фінляндії на заробітки, не зникла, а знайшла іншу роботу. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Не «зникли». З досвіду: знайшли іншу роботу. На контакті з поліцією », - зазначив Олефір

Нагадаємо, що фінські ЗМІ поширили інформацію про те, що група сезонних робітників у складі 37 українців і трьох естонців зникла в районі містечка Тууповаара в Фінляндії.

Відомо, що спочатку група повинна була відправитися в місто Юкка, однак ця поїздка з невідомих причин була скасована в останній момент.

Вчора в будинок, в який були заселені ці громадяни, прибули працівники поліції, однак всередині будівлі вони нікого не виявили. Український консул перевіряє цю інформацію.

Чоловік, який займається працевлаштуванням українців у Фінляндії, Валерій Агроном, розповів, що інформація про зникнення українців неправдива. Про це повідомляє Вголос.

«Я зараз теж перебуваю у Фінляндії. Два дні тому до мене звернулись ці люди з проханням знайти для них житло. Я їх поселив у будинок на території гірськолижного курорту та допоміг їм з транспортом. Зараз 17 людей уже повернулось в Україну, ще 20 знаходяться у Фінляндії», – сказав чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Серпня 2017 14:55
Киданули финнов. в нашем стиле,
скептик до Анонім Показати IP 10 Серпня 2017 13:55
та ні. це гускіє з Естонії киданули українців. взяли бабло за працевлаштування, засунули в який сарай і змотались.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus