USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

4 червня: події, факти, дні народження

4 Червня 2014 00:01
Дні народження 4 червня відзначають заступник генерального директора з питань телебачення і радіомовлення Волинської ОДТРК Юлія Романюк, колишній начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області Юрій Ільчук, начальник Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Волинській області Володимир Скорбатюк та помічник Луцького міського голови Богдан Гончарук (на фото).

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників зі святом і бажає здоров’я, злагоди і достатку.

Наша хроніка:

Минулого року у цей день ми писали про те, що на Вікіпедії оголосили конкурс про Україну, волиняни вперше відвідали святі місця, а шведи купили для волинян машину-амфібію.

Абітурієнтам нагадаємо, цього дня, рік тому, волинянина вигнали з тестування ЗНО.

Народилися:

Цього дня народилися російський військовий і громадський діяч, декабрист Михайло Бестужев-Рюмін, російський театральний режисер і художник Федір Коміссаржевський, відома голівудська актриса Анджеліна Джолі, український кобзар Василь Литвин, польський політик, член партії «Громадянська платформа» Броніслав Коморовський, українська політична і державна діячка, народний депутат ІІ-V скликань, у 2005-2008 роках голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко, польська кіноакторка Ізабелла Скорупко («Золоте око», «Вогнем і мечем»), український футболіст В’ячеслав Кернозенко.

Сталося:

1070У Франції виготовили сир Рокфор. Рокфор – французький сир з пліснявою. Його назва походить від назви села Рокфор-сюр-Сульзон. Виготовляється з сирого овечого молока. Благородна пліснява penicillium roqueforti забарвлює сир зеленкувато-голубими прожилками.

1865в американському штаті Огайо скоєно перше в історії пограбування поїзда

1989акція протесту на майдані Тянаньмен в столиці Китаю, Пекіні, була жорстоко придушена танками, загинуло сотні громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus