USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Патріотизм волинян підніматимуть соціальною рекламою

3 Лютого 2015 11:45
Рекламщиків Волині викликають на перемовини. Чиновники хочуть, аби вони терміново розмістили у своїх ресурсах соціальну рекламу.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині вчора, 2-го лютого.

«Зараз необхідно, аби соціальна реклама з’являлася на наших білбордах. Вона буде підвищувати дух патріотизму, підніматиме значимість Збройних Сил України в очах наших краян. Тому я зобов’язую своїх підлеглих провести нараду і терміново розміщувати рекламу в усіх районах області», - звернуся Гунчик.

Звіт про виконану роботу губернатор заслухає під час засідання ради оборони Волині в п’ятницю, 6-го лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волинь Показати IP 3 Лютого 2015 12:53
Патріотизм треба виховувати батькам у кожній сім"ї своїм прикладом служіння Вітчизні, громаді. Патріотизм треба показувати усім державним службовцям своєю професійною роботою, а не казнокрадством, хабарництвом, вседозволеністю. Патріотизм треба виховувати з дитячого садочку, а не нести хабар за прийом дитини в садочок. Патріотизм треба виховувати у школах, а не заохочувати випендрьож дітей хто краще вдітий чи хто має більше грошей. Патріотизм можна виховувати тільки в рівних умовах усіх перед законом, в рівних можливостях усіх у країні. А так це буде пустодзвін, чергова показуха. Слава Україні !
Хрен собачий Показати IP 3 Лютого 2015 12:59
Хай той Гунчик підніме свою жирну дупу і відправиться Схід. Оце буде справжнім проявом патріотизму. А посилати молодих хлопців на смерть, прикриваючись дурними гаслами-ЦЕ БОЯГУЗТВО і ЛИЦЕМІРСТВО...Гунчик-ПОКАЖИ ПРИКЛАД, тоді і я піду можливо. А так НЕМА ДУРНИХ
Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 13:14
ще один доказ,що народ сприймають за тупе бидло, а чому й ні, коли його поведінка саме така
ВОНО Показати IP 3 Лютого 2015 13:19
найкраща реклама то - жорстоке покаранням казнокрадів і хабарників з владних кабінетів. Але тут зразу ж згадають продажний закон, по которому робітнику не можна виїзжати з міста, а селянину з села і одночасно неможна називати злодія злодієм доки той сам себе так не назве
що будуть регламуват Показати IP 3 Лютого 2015 22:19
смерть з косою .а може садиби казнокрадів.віддайте зайві гроші солдатам та думайте як закінчити бійню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus