USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

4400 студентів стали першокурсниками волинського університету

3 Жовтня 2022 21:31
Із 30 вересня по 2 жовтня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулися інавгурації першокурсників.

Цьогоріч за різними освітніми ступенями до ВНУ імені Лесі Українки вступило близько 4400 осіб. Із міркувань безпеки інавгураційні церемонії було розділено між факультетами. Деякі факультети проводили урочистості окремо, інші – об’єднувалися, повідомили у пресслужбі університету.

Ректор відвідав інавгурації всіх факультетів. Анатолій Цьось вітав студентів зі стартом навчання, запевнивши, що Університет робитиме все можливе для того, аби навчальний процес був максимально безпечним і якісним. Очільник ВНУ імен Лесі Українки зауважив, що основна мета кожного українця наразі – робити все для перемоги у війні.

Під час заходів присутні згадували хвилиною мовчання полеглих Героїв, зі сцени звучали патріотичні пісні та вірші. Організатори запросили на урочистості Захисників України, а також визначних випускників і стейкхолдерів, які ділилися своїми «рецептами» успіху.

Із напутнім словом до першокурсників зверталися декани, викладачі та батьки. Новоспечені Лесині люди склали присягу студента та взяли участь у молебні в університетському храмі Святої Софії – Премудрості Божої.

Фотозвіти з інавгурацій доступні в альбомах на офіційній сторінці Волинського національного університету імені Лесі Українки у Facebook. Щоб перейти за посиланням – натисніть ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus