USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

50 країн за три місяці: наймолодша льотчиця з Бельгії вирушила у навколосвітню подорож

19 Серпня 2021 23:45
Наймолодша льотчиця-19-річна громадянка Бельгії Зара Рузерфорд вирушила в навколосвітню подорож. Вона вилетіла на своєму надлегкому літаку з аеропорту на заході країни.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає УНІАН.

За словами льотчиці, вона планує стати наймолодшою жінкою, якій вдалося здійснити навколосвітню подорож. За три місяці вона планує подолати на своєму літаку 51 тисячу кілометрів та відвідати близько 50 країн.

Дівчина з династії пілотів. З небом своє життя пов'язали її батьки. Зара мріє літати ще вище та хоче в майбутньому стати космонавтом.
Як раніше повідомляли, українці здійснили перший трансатлантичний переліт на вертольоті. Всього вони подолали понад 10 тисяч кілометрів над територією 13 країн.

До екіпажу увійшли підприємець Максим Луньов та автогонщик, чемпіон України та Італії Євген Рахмайлов. Українці витратили місяць на підготовку. Стартував екіпаж на початку серпня з міста Мірабель в канадській провінції Квебек. Це перший подібний переліт, здійснений українцями, тому вони можуть потрапити до Книги рекордів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus