USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

6 км вибоїн: на Волині просять відремонтувати дорогу в напрямку Львова

1 Грудня 2021 08:00
Жителі Іваничівської громади Володимир-Волинського району просять відремонтувати шість кілометрів дороги Іваничі – Долинка в напрямку Львова.

Про це Суспільному повідомив місцевий житель Микола Панасюк.

З його слів, дорога вкрита вибоїнами, місцями проїхати неможливо і водії з’їжджають на ґрунтовий шлях. Чоловік каже: неодноразово збирав підписи жителів громади і звертався до місцевої влади з проханням відремонтувати автошлях, яким курсують міжобласні автобуси.
«Дорога пролягає через вулицю Львівську і село Долинка Іваничівської тергромади та сполучає Волинь і Львівську область. Автошлях у жахливому стані», – розповів житель Іванич Микола Каламуняк.
«По декілька разів на день цією дорогою їздимо, ремонт підвіски, що там казати, ремонтується постійно. Як замерзає, тут їдеш, то проламується лід. У кого захисту немає, то одразу готуйте піддон», – каже волинянин.

Орієнтована протяжність дороги, яку потрібно відремонтувати 6-7 кілометрів, каже Микола Каламуняк. Розповідає: частина шляху – до села Перетоки, на території Львівської області.

За коментарем щодо ремонту дороги журналісти звернулися до голови Іваничівської селищної ради Лідії Томашевської. З її слів, дорогу в селищі Іваничі і в селі Долинка відремонтують наступного року.

«Було звернення сесійне до служби місцевих автомобільних доріг в області. Вони зреагували, провели обстеження, здійснили заміри, на цю дорогу оголошений тендер», – зазначила посадовиця.

Тендер на поточний дрібний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Іваничі – Долинка, протяжністю 3,9 кілометра, оголосили в листопаді. Фахівець зі зв’язків з громадськістю Служби місцевих автомобільних доріг в області Микола Комаровський розповів: прийом документів відбуватиметься до 22 грудня.

Очікувана вартість поточного ремонту дороги – 4,8 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus