USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

6-річний хлопчик, який потрапив під авто інкасаторів у Нововолинську, в реанімації

31 Липня 2020 16:34
Шестирічний хлопчик, який потрапив під колеса інкасаторської автівки у Нововолинську знаходиться у реанімації. Машину відправили на штрафмайданчик

Про обставини ДТП розповів заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко. З його слів аварія сталася 29 липня, близько 16:00, повідомляє Суспільне.Медіа.

За попередньою версією, шестирічний хлопчик на самокаті спускався із гірки. Усе трапилося біля місцевого супермаркету. У автівці були інкасатори одного із банків.

«Водія перевірили, він був тверезий», − каже Вадим Сватко.

Поруч із магазином є камери спостереження, їх наразі опрацьовують слідчі.

Травмований хлопчик нині у реанімації Нововолинської центральної міської лікарні. Стан дитини поліпшується, − розповів завідувач травматологічного відділення лікарні.

«На сьогодні дитина стабільна, стан середньої важкості, ближчий до задовільного, маємо надію, що все буде добре», − каже Тарас Родзь.

У поліції кажуть, слідство триває, тому сказати з чиєї вини сталася ДТП, не можуть. Автівка інкасаторів поки опломбована та знаходиться на штрафмайданчику поліції.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 1 Серпня 2020 00:12
Спочатку казали, що хлопчик ішов тротуаром, а тепер спускався на самокаті з гірки? Самокат хоч був?
Сергій Показати IP 2 Серпня 2020 14:28
Не знаю, чи винен водій у даному конкретному випадку, але інкасатори часто ганяють як навіжені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus