USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

6 років тюрми за 11 грамів канабісу: суд закрив справу школяра з Волині

1 Грудня 2021 14:35
Ратнівський районний суд Волинської області закрив справу колишнього одинадцятикласника Максима із селища Ратне, якого у грудні 2020 року засудили до 6 років колонії за продаж канабісу.

Про це розповів адвокат Віталій Жуковський, інформує Бабель.

Суд закрив справу на підставі того, що після завершення досудового розслідування матеріали до суду передали із запізненням. Суд однак не виправдав Максима, на що чекав захист. Прокуратура, як і захист можуть оскаржити рішення суду. Адвокат заявив, що вимагатиме виправдувального вироку.

Читати ще: «Якою дитина вийде з в’язниці?» Історія 16-річного волинянина, якого засудили на 6 років за 11 грамів канабісу

Жуковський зазначив, що підлітка незаконно судили та відправили до СІЗО. За його словами, суд мав винести виправдувальний вирок, але «обрушив» справу. За його словами, 2 грудня суд винесе рішення про закриття кримінального провадження.

Читати також: «Йому збували ці наркотики працівники поліції», – адвокат школяра з Волині, якого засудили до 6 років

23 грудня 2020 року суд у селищі Ратне на Волині засудив одинадцятикласника до 6 років колонії за торгівлю наркотиками. Звинувачення ґрунтувалося на свідченнях двох дівчат, які домовлялися з хлопцем про покупку канабісу. Як виявилось, вони працювали за завданням поліції. Сам школяр визнав, що продав канабіс лише одній із них. Його адвокат переконаний, що поліція спровокувала хлопця на злочин, а докази було зібрано незаконно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Maха Показати IP 1 Грудня 2021 14:49
не думаю що з того Максима буде щось путнє. Батьки вам велике запитання !!!
до хача до Maха Показати IP 1 Грудня 2021 15:33
не думай і двлі, тільки при собі тримай. Чи ти богатієш від думки? Чи ратнівський поліцай, що справу з фабрикував. той теж не думав. А ще є суддя, той по посаді не думає
Лучанин до до хача Показати IP 1 Грудня 2021 19:32
А хто тебе тут поставив главним розпорядником - що і кому при собі тримати? Виходячи з твого словесного брєду, єдиний хто там з головою дружить - адвокат. Той що "За його словами, суд мав винести виправдувальний вирок, але «обрушив» справу". По ходу в вас з ним спільне - ви дуже сильно надуваєте щоки і розказуєте іншим, як все має відбуватись в світі. А як так не відбувається - вдаєте обіженок.
хач до Лучанин Показати IP 2 Грудня 2021 09:25
Так і є. Там з головою тільки адвокат. А шість років за траву, то треба давати таким дуракам як ти. А можна без трави, так подумати. Побагатіти своєю думкою
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 15:18
Думаю,що всі зв"язки включили. Задумайтеся, кого відмазали? Такий , відмазаний у харкові на "Інфініті" вишивав".
сусідка до Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 15:58
не потрібно далеко ходити. такий відмазаний на тротуарі священника вбив в Луцьку
Дідо Показати IP 1 Грудня 2021 15:24
За вбивство дають 7 років, а тут 6 за канабіс від якого тільки поїсти і поспати хочеться, жах та й годі
123 до Дідо Показати IP 1 Грудня 2021 15:31
Обколяться своєю марихуанною та збивають людей на смерть. А стоп, то пияки
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 15:27
А ви преміюйте того бідного одинадцятикласника безкоштовною путівкою в санаторій з чотириразовим харчуванням)) Ні ,ну справді, подумаєш дитиночка погралася з канабісом, не судити ж його за це справді)
Дідо до Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 17:32
У ваших хвалених штатах і європах потихеньку декриміналізовують вживання канабісу, я так бачу європейські норми вам не до вподоби? Хочете як при "тоталітарному радянському режимі" по десятці за канабіс?
Хавчик і сон Показати IP 1 Грудня 2021 15:43
А дідо в тємі)))
Народна прокуратура Показати IP 1 Грудня 2021 21:15
Діду, ти довбень. Вживання канабісу в Україні ніколи не було злочином. Можеш його курити, жерти, роби, що хочеш. А от всі решта дій - придбання, зберігання, перевезення і особливо збут - караються. Ця "дитинка" вирішила торгонути наркотиком, що у всьому світі називається наркодилерством, за це й поплатилась.
Поліщук до Народна прокуратура Показати IP 3 Грудня 2021 13:15
Все так. ЯКЩО справа не сфабрикована. В нас мєнти продають наркоту, шось не садять. Вон двоїх в Луцьку твоїх товаришей зловили. І шо? Поперли з мусарки, як й тебе, ось і всі правосуддя та справедливість
Йосип Показати IP 1 Грудня 2021 23:46
Операцію замутили, герої позорні! Вагнергет відпочиває. Де каліці ліки взяти? По горам лазити з цеберкою води?
Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 16:29
Всі в поліції курять траву і всі про це знають,якщо курять,то й продають мабуть.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 16:33
В Ратне всі,хто знає працівників поліції району особисто,знає,що вони п'ють і курять одночасно кожен день,але їм можна,в поліції так думають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus