USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

69-й театральний сезон на Волині замість «Кармен» розпочне «Моя прекрасна леді»

17 Жовтня 2008 17:28
За словами директора Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Богдана Берези, 69 театральний сезон на Волині розпочнеться виставою «Моя прекрасна леді» постановки Петра Ластівки. Про це 17 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів пан Береза, «у зв’язку із тим, що театр місяць гастролював із виставою «Прости і помилуй» та не встиг підготуватися, ми мусили внести корективи та розпочати театральний сезон не прем’єрою «Кармен», а виставою «Моя прекрасна леді».
«До кінця року прем’єра за постановкою Петра Ластівки «Кармен» усе ж відбудеться», – запевнив Богдан Береза. «Наскільки мені відомо, такого рішення, поєднати музику Бізе (опера) і Щедріна (балет), поки що не було. Це є своєрідною новинкою», – сказав пан Береза.
За словами директора театру, серед планів на новий сезон – такі постановки як «Іван Мазепа», «Ретро», «Безталанна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus