USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

7 листопада може стати державним святом в Україні

6 Жовтня 2010 16:52
7 листопада, день Жовтневого перевороту, може стати в Україні святковим та неробочим днем.

Як повідомив БЮТівець Андрій Павловський, парламентський комітет з питань соцполітики і праці ухвалив рішення підтримати законопроект щодо змін до Кодексу законів про працю, - пише ТСН .

«Зокрема, в цьому законопроекті, який був поданий лідером Компартії Петром Симоненком та депутатом від КПУ Петром Цибенком, пропонується визначити 7 листопада як свято річниці Великої жовтневої соціалістичної революції», - сказав він.

За словами депутата, одночасно пропонується вилучити 2 травня з переліку святкових та неробочих днів.

«Юристи, зокрема, Верховної Ради, які виступали на цьому засіданні, відмітили, що це нонсенс, тому що навіть в країні, яка є правонаступницею Радянського Союзу, - РФ - такий святковий день, як 7 листопада, відсутній», - заявив Павловський.

Він зазначив, що цей законопроект підтримали всі члени комітету «від Партії регіонів, на чолі з главою комітету Василем Харою, Компартії та «тушки».

«Українцям показують, що шлях, яким ми йдемо за влади Януковича, - повернення до такої совкової радянщини. Будемо в Європі єдиною країною, яка святкує 7 листопада», - заявив БЮТівець.

«Потенційно голосів з запасом вистачає, що протягнути це ще й через парламент», - додав Павловський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клим Савур Показати IP 6 Жовтня 2010 20:19
Одним словом - Ідиотизм !
Oleg Показати IP 6 Жовтня 2010 20:58
дибіли
Ласковая Показати IP 7 Жовтня 2010 10:11
Думаю, що комуністи і так святкують 7 листопада. Державним це свято робити не потрібно.
Світлана Показати IP 7 Жовтня 2010 11:27
"Бесы, они и есть бесы, и хоругвы у них бесовские". Так сказала моя улюблена письменниця Анна Чижова про це свято, хочу додати: сьогодні святкуємо день становлення ком. режиму, а завтра що, підемо церкви руйнувати, танцювати на могилах жертв голодомору? Отямтеся, такого свята немає навіть в Росії! Це просто ЖАХ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus