USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

8 «кіборгів» потрапили у полон бойовиків: є загиблі

20 Січня 2015 19:09
У Донецькому аеропорту 8 українських військових потрапили в полон.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив радник президента, помічник міністра оборони Юрій Бірюков, - інформує Газета.

"Сьогодні вранці кілька десятків бійців ВДВ пішли на допомогу своїм, у Донецькому аеропорту. Густий туман, видимість була близько 20-30 метрів", - повідомив він

"Це складно пояснити цивільним, що не були жодного разу на передку - але такий туман смертельний для психіки й для людей. Особливо коли ти намагаєшся максимально непомітно наблизитися, коли ти розумієш, що в будь-яку секунду тебе можуть убити. Нерви здають, швидко", - додав Бірюков.

"Але в ДАП ситуація ще гірша - пересуватися потрібно було по плоскому бетонному столу, без єдиного орієнтира. І вони промахнулися, промахнулися на 800 метрів, взяли трохи лівіше. І потрапили просто в місце концентрації бойовиків. Був бій. Були загиблі. І 8 людей потрапили в полон. Напевно офіційно це ще не озвучили, але навряд чи хтось зараз це буде заперечувати - є прізвища, є документи", - повідомив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus