USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Терористи захопили в полон 16 «кіборгів», які були під завалами

21 Січня 2015 20:45
Сьогоді в так званій “ДНР” заявили, що взяли у полон 16 українських, - повідомляє УНН з посиланням на “Донецьке агентство новин”.

“Сьогодні потрапило в полон 16 бійців ЗСУ, які були привезені з аеропорту, вони знаходилися під завалами нового терміналу протягом трьох діб”, - повідомив представник терористичної "ДНР" Едуард Басурин.

У Штабі АТО підтвердили інформацію про захоплення терористами в полон 16-ти українських військових

Про це кореспонденту Еспресо.TV сказав речник АТО Владислав Селезньов.

"Так, 16 українських військових потрапили у полон. Це наші воїни, які йшли на допомогу тим військовим, які виконують завдання в рамках оборони стратегічного об'єкту – донецького аеропорту. Вони потрапили у полон, деякі з них зазнали поранень внаслідок бою. Наразі включені усі можливі канали задля того, щоб провести заходи щодо звільнення українських військових із полону", - зазначив він і додав, що уже зараз вживають заходів для звільнення полонених.

Нагадаємо, 20 січня в аеропорт Донецька сьогодні зранку вийшла підмога у вигляді декількох десятків десантників. Через густий туман бійці не змогли потрапити у місце призначення, а відхилилися від "курсу" на приблизно 800 метрів і потрапили у місце концентрації бойовиків, де стався бій, внаслідок якого є загиблі, а 8 українських бійців потрапили в полон. Як згодом повідомила волонтер Тетяна Ричкова, у полон потрапили 4 українських військових.

"Саме в ці хвилини усі авторитетні переговорники, усі особи, які мають будь-який вплив на ситуацію з того боку барикад, вживають всі необхідні заходи, щоб звільнити українських військовослужбовців з полону", - запевнив Селезньов.



Натомість у прес-центрі АТО не підтвердили інформацію про 16 українських військових, які потрапили в полон. "Ми не можемо підтвердити чи спростувати дану інформацію. Завтра усі відомості про поранених. загиблих та полонених повідомить речник РНБО", - зазначив у коментарі речник АТО Леонід Матюхін.

Відомий автогонщик Олексій Мочанов звернувся до терориста Гіві і його поплічників з проханням обміняти його на полонених «кіборгів».

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНСЬКИЙ ПОЛОНЕНИЙ НЕ ДОЗВОЛИВ ЖУРНАЛІСТУ LIFENEWS ПРИНИЗИТИ СЕБЕ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus