USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

8 конгресменів бойкотуватимуть інавгурацію Трампа через можливе втручання Росії у вибори

14 Січня 2017 17:54
Щонайменше вісім членів американського Конгресу заявили, що 20 січня бойкотуватимуть інавгурацію обраного президента Дональда Трампа, вказуючи, зокрема, на те, що російське втручання у вибори могло допомогти в обранні 45-го президента США, повідомляє Радіо Свобода.

«Я не бачу цього обраного президента законним президентом», – вказав член Палати представників, демократ зі штату Джорджія Джон Льюїс у програмі телеканалу NBC «Зустріч з пресою», що вийде в ефір 15 січня.

«Гадаю, що росіяни брали участь у наданні допомоги в обранні цієї людини. І вони допомогли знищити кандидатуру Гілларі Клінтон», – відзначив Льюїс, звертаючись до даних розвідки США про втручання Росії.

Інші законодавці-демократи, які оголосили про свої плани пропустити інавгурацію, серед причин свого демаршу також назвали неповагу Трампа до жінок, меншин та іноземців.

44-й президент США демократ Барак Обама завершує перебування на посаді 20 січня. Цього дня присягу як 45-й президент США складе республіканець Дональд Трамп, який на листопадових виборах 2016 року переміг демократичного кандидата Гілларі Клінтон.

13 січня в інтерв’ю виданню Wall Street Journal обраний президент США Дональд Трамп пов’язав питання скасування американських санкцій щодо Росії з допомогою, яку Москва може надати в інших питаннях, важливих для його адміністрації. Водночас він вказав, що санкції залишаться незмінними «щонайменше впродовж певного часу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 15 Січня 2017 11:21
А нам яка велика радість!! А ще можна в честь цих конгресменів вулиці в Луцьку назвати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus