USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

87% робітників хочуть працювати з дому навіть після пандемії. Опитування

18 Грудня 2020 23:39
Одразу кілька країн у світі почали запроваджувати вакцинування від коронавірусу. А відтак, можна принаймні сподіватись, що ситуація з пандемією незабаром піде на спад. Та робітники, що зараз працюють віддалено, не дуже хочуть повертатись в офіси.

Принаймні про це свідчать результати опитування, яке провела компанія Cisco, пише 24 канал.

При цьому 87% працівників проголосували, що навіть після відкриття офісів хочуть самі вирішувати де їм працювати – вдома чи в офісі.

Як свідчить опитування, головними перевагами роботи з дому респонденти називають збільшення незалежності, так думають 63% опитаних. Ще 61% хочуть зберегти зростання темпів прийняття рішень.

66% опитаних заявили, що за минуле півріччя вони стали краще розуміти переваги і проблеми роботи вдома. Також 56% респондентів заявили, що щодня приділяють більше часу фізичним вправам. А ще 58% не хочуть багато часу проводити у транспорті.

В опитуванні про майбутнє трудових ресурсів взяли участь 10 тисяч респондентів з 12 країн Європи та Близького Сходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus