USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

AliExpress відсьогодні змінює умови доставки товарів в Україну

7 Лютого 2017 12:11
Причиною цього стали скарги продавців, що лишалися і без грошей, і без товару.

Від 7 лютого цього річ AliExpress вводить нові правила доставки товарів в Україну та Білорусь. Про це йдеться на сайті Aliexpress.

«Зміни торкаються обов'язкового використання трек-номера і вступлять в силу з 7 лютого», – йдеться у повідомленні.

З цієї дати буде неможливо замовити товар без трек-номера, незалежно від його вартості. Такі зміни запроваджують для захисту інтересів продавців, оскільки почастішали випадки, коли недобросовісні покупці відкривали суперечку, скаржачись, що посилка не прийшла вчасно. У результаті продавець залишався і без товару, і без грошей.

Зараз дешеві товари часто доставляються з Aliexpress без трек-номера, що робить доставку дешевшою, тому що у вартість товару не закладена послуга трекінгу. З 7 лютого від цієї практики щодо України та Білорусі вирішили відмовитися. А ось громадяни РФ зможуть отримувати посилки без трек-номера, щоправда, сума замовлення не повинна при цьому перевищувати 2 доларів.

Довідка:

Трек-код (номер відстеження або трекінг-номер) – це унікальний поштовий ідентифікатор відправлення, за яким можна відстежити посилку і дізнатися її розташування. Трекінг посилок – це механізм, щоб визначити поточний статус з подальшим відстеженням поштового відправлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Йцукен Показати IP 7 Лютого 2017 12:50
А чому не згадали про недобросовісних працівників укрпошти чи митниці, які просто крадуть посилки без трек-кодів???
Замовник Показати IP 7 Лютого 2017 13:52
У нас багато недобросовісних. І замовників, і працівників пошти чи митниці. Продавці намагаються перестрахуватись. Думаю, що це вплине на кінцеву ціну товару. Або залишать лише платну доставку з відстежуванням.
працюю на почті Показати IP 7 Лютого 2017 14:02
НІХТО НІЧОГО НЕ КРАДЕ НА ПОЧТІ!!!! ЦЕ БРЕХНЯ!!!!НАМ ЛИШНІ ПРОБЛЕМИ НЕ ТРЕБА!!! ви б бачили скільки посилок з невірними та неіснуючими адресами приходить!!!! а на поповнення рахунку нам ніхто не дає, щоб звонити за вашу єрунду. ми і так чисто по совісті звоним. хоча це не входить до нашої компетенції
знаю до працюю на почті Показати IP 7 Лютого 2017 14:24
готові присягнути за свою колегу з сусіднього відділення? крадуть по чорному і не соромляться віднєкуватись!!! а ставлення до клієнтів - жах!
працюю на почті до знаю Показати IP 7 Лютого 2017 21:01
от готова присягнути за колег!!!! може і на митниці крадуть, але на поштових відділах ніколи. навіть інколи за свій рахунок телефонуєм
Машка Показати IP 7 Лютого 2017 14:16
Крадуть на пошті витягують і на митниці. Скільки посилок не дійшло людям
Владислав Показати IP 7 Лютого 2017 14:34
А про нeдобросовісних китайців тут нe пишуть. Які нe вказавши на сайті відсутність товару, щоб нe погіршити свою рeпутацію, ставлять галочку про відправку товару, який ніхто нe відправляв і потім приходиться чeкати 60 днів після яких лишe можна відкрити супeрeчку про повeрнeння коштів чeрeз тe, що нe відправлeний товар нe прийшов...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus