USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Anonymous опублікували 350 тисяч електронних листів російської Accent Capital

23 Квітня 2022 04:24
Accent Capital – російська інвестиційна група, що надає послуги з управління інвестиціями в комерційну нерухомість. Вона стала новою ціллю Anonymous.

Про атаку та злив даних повідомили самі Anonymous у своєму Твітері вчора, 21 квітня, передає 24Техно.

«Anonymous злили через DDoSecrets 365 000 електронних листів (211 гігабайтів) від російської інвестиційної компанії Accent Capital, що займається нерухомістю», – написали хакери, додаючи, що з моменту оголошення кібервійни злочинному режиму Кремля в мережі опинилися понад 6 терабайтів і 6 мільйонів російських документів і електронних листів.

Чи є серед листів якісь компрометуючі матеріали, поки неясно. Аналіз такого великого об’єму даних потребує деякого часу.

Російська інвестиційна компанія Accent Capital займається банківськими інвестиційними фондами, продажем і орендою комерційної нерухомості в найбільших торгових центрах Москви та Петербурга.
Нагадаємо, раніше хакери отримали доступ до системи відеоспостереження Кремля, а ще – злили персональні дані 120 тисяч російських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus