USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Apple планує у 2022 році випустити кілька нових ноутбуків*

29 Січня 2022 09:25
У 2022 році американська компанія Apple готує випуск низки нових комп’ютерів. Принаймні так стверджують інсайдери. Серед нових продуктів – моноблок, неттоп, настільний комп’ютер, а також нові ноутбуки MacBook Pro і MacBook Air.

Що відомо про нові ноутбуки?

Інформації поки що небагато. Повідомляється, що MacBook Air отримає новий чип, а також істотно оновлений дизайн. Передбачається, що замість традиційних 13-дюймових ультрабуків буде випущено 12-дюймову та 14-дюймову версії. MacBook Pro, скоріш за все, як і у 2021 році, з’явиться у двох розмірах – з екранами 14 і 16 дюймів. Також повідомляється, що Apple нібито випустить MacBook Pro «початкового рівня». Але що означає початковий рівень для пристрою, який призначено для професійної роботи, поки незрозуміло.

Що можна купити сьогодні?

Хоча Apple останніми роками розвиває лише дві лінійки ноутбуків, реально на ринку представлено три серії. Користувачі можуть також підібрати MacBook лінійки, виробництво якої компанія вже припинила, але деякі магазини все ще продають старі запаси. Це 12-дюймові лептопи з доволі посередніми на сьогодні характеристиками – процесори Intel Core M з інтегрованою відеокартою, 8 ГБ оперативної пам’яті та SSD об’ємом 256 чи 512 ГБ. Але якість, притаманна продуктам Apple, нікуди не поділася, і до того ж вартість цих моделей доволі приємна.

Що ж стосується MacBook Pro, то тут варіантів розміру екрана більше – від 13 до 16 дюймів. Вони можуть бути споряджені процесорами Intel Core i5, i7 та i9 з відеокартами від Intel чи AMD, або найновішими чипами M1 Pro і M1 Max. Саме останні моделі мають безпрецедентну обчислювальну потужність. До того ж ще й вирізняються великим об’ємом оперативної пам’яті (до 64 ГБ) і швидкісними накопичувачами об’ємом до 8 ТБ.

Крім того, у лептопах з чипами M1 Pro та M1 Max встановлені найкращі камери з усіх макбуків, три мікрофони для голосового зв’язку, а також аудіосистема з шести динаміків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ксюшенька Показати IP 29 Січня 2022 09:38
із нетерпінням чекаю на новинки!)
ITішник Показати IP 29 Січня 2022 13:24
Apple рулить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus