USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Ноутбуки MacBook Pro M3: ідеальний вибір від iSpace.ua

19 Лютого 2024 19:10
У жовтні минулого року Apple представила нову лінійку процесорів M3, призначених перевернути уявлення про продуктивність. Якщо ви плануєте купити MacBook Pro, то ці інноваційні чипи, побудовані на передовій 3-нанометровій архітектурі та досвіді трьох років ери Apple Silicon M1, роблять це рішення ще більш привабливим. Порівняно з першим поколінням M1, новий M3 забезпечує таку ж продуктивність, але за набагато ефективнішого використання енергії.

M3 – ідеальна база для всіх

Новий MacBook Pro M3, замінюючи свого попередника M2, надає користувачеві чудові технічні характеристики:

- до 24 ГБ об’єднаної пам’яті;

- 25 мільярдів транзисторів;

- 8-ядерний ЦП (4 ядра продуктивності і 4 ядра ефективності) – на 35% швидший, ніж чипи M1, та на 20% швидший, ніж чипи M2;

- 10-ядерний графічний процесор – до 65% швидший, ніж чипи M1, та на 20% швидший, ніж чипи M2 (https://ispace.ua/ua/mac/macbook-pro).
M3 Pro – золота середина

Якщо вам потрібні витривалість та продуктивність, M3 Pro – ваш вибір:

- до 36 ГБ об’єднаної пам’яті;

- 37 мільярдів транзисторів;

- 12-ядерний процесор (6 ядер продуктивності і 6 ядер ефективності) – на 30% швидший, ніж чипи M1 Pro;

- 18-ядерний графічний процесор – до 40% швидший, ніж чипи M1 Pro, та на 10% швидший, ніж чипи

Про iSpase.ua

iSpace.ua (Ай Спейс) – офіційний представник Apple в Україні зі статусом Apple Premium Reseller. У наших Apple Stores ви зможете знайти повний асортимент комп’ютерів Mac (включаючи MacBook Pro, MacBook Air та інші моделі), смартфонів iPhone, годинників Apple Watch, планшетів iPad і безпровідних навушників AirPods, а також великий вибір аксесуарів та програмного забезпечення.

iSpace – це експертний центр Apple в Україні, куди ви завжди можете звернутися з будь-яким запитанням та отримати кваліфіковану консультацію від фахівців офіційного представництва Apple Premium Reseller.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus