USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Drager показав в небо: у Луцьку зупинили п'яного водія без прав

1 Лютого 2023 15:24
Вчора близько 18-ї години на вулиці Зв’язківців у Луцьку патрульні зупинили 36-річного водія, який в темну пору доби рухався з вимкненим ближнім світлом фар. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що останній не має права керування та ніколи не отримував посвідчення водія.

Пр оце повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Крім того, у керманича були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд за допомогою приладу Drager на місці події, і алкотестер показав максимальний результат – понад 5 проміле. Цей показник перевищує допустиму норму у понад 25 разів. Водій з результатом погодився.

На громадянина патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сашка Показати IP 1 Лютого 2023 16:53
Редактори, раз Ви пишите таку статтю, то називайье ім'я героя. А то постійно пишите, а не уточнюєте...пуста стаття ні про що. Вказуйте імена або авто щоб люди знали від кого небезпека і яка наволоч скоює такий безлад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus