USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Google так і не перейменував парк у Луцьку в рамках декомунізації

21 Грудня 2015 08:17
Луцький парк імені Климента (Клима) Ворошилова і надалі залишається зі старою назвою на картах Google. Зазначимо, що у Луцьку, як і по всій Україні, триває процес декомунізації.

Так, ще 21 травня цього року вступив у силу пакет законів України про декомунізацію. В його рамках відбувається перейменування вітчизняних топонімів, які країна успадкувала від комуністичного режиму.

У Луцьку ж парк імені Климента (Клима) Ворошилова не змінив своєї назви на картах Google.

Він розташований на березі Сапалаївки за Палацом Учнівської Молоді. Це місце також відоме лучанам як Луцький ботанічний сад.



Цікаво, що всі інші перейменування на картах Google в Луцьку виконані точно. більше того, Google вже встиг внести корективи з назвою на частину проспекту Перемоги, яка нині стала проспектом Василя Мойсея.

Довідка:

Луцький ботанічний сад заснували у 1977 році. До здобуття Україною незалежності у 1991 році він носив ім'я радянського військового і політичного діяча Климента (Клима) Ворошилова.

Ворошилов Климент (Клим) Єфремович – радянський військовий і політичний діяч родом з Луганської області України, перший Маршал Радянського Союзу, двічі Герой Радянського Союзу, нарком оборони, а згодом – голова Президіума Верховної Ради СРСР, номінальний голова держави. Брав активну участь у сталінських репресіях 30-их років 20-го століття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
lol Показати IP 21 Грудня 2015 09:54
Треба мітинг проти Гугла провести!!! Гугл підтримує москалів!!! Ганьба!!!
Богдан Показати IP 21 Грудня 2015 10:47
Там прекрасна місцевість і можна зробити таку собі Долину української казки. Уявляєте, їдуть діть поїздом, а тут стоїть Котигорошко, там Вовк везе на собі Лисицю, над гіркою здіймаються гуси з Івасиком... І назва була б.
Картограф гуглмапс Показати IP 21 Грудня 2015 11:37
Є рішення про перейменування? Яка нова назва? Карта відкрита для редагування, правки вносять звичайні користувачі та волонтери-картографи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus