USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Google запустив віртуальний тур карпатськими церквами

19 Квітня 2017 07:00
У Міжнародний день пам’яток та історичних місць компанія Google випустила віртуальний тур унікальними дерев’яними церквами Карпатського регіону, віднесеними до світової спадщини ЮНЕСКО.

Тур розроблено у партнерстві з Міністерством культури України, повідомляється в офіційному блозі Google.

Відзначається, що під час розробки було оцифровано 8 дерев’яних церков регіону і створено спеціальний сайт “Дерев’яні церкви Карпатського регіону”, де можна дізнатися більше про кожну із церков, а також прокласти до них маршрути на картах Google. 3D-тури всіх цих церков доступні і в режимі Street View на картах Google.

Віртуальний тур перенесе в саме серце Карпат і дасть можливість познайомитись з унікальною архітектурою стародавнього українського мистецтва, шедеврами європейського будівництва культурної спадщини ЮНЕСКО. За допомогою зручної навігації і голосового супроводу можна дізнатися багато цікавого про старовинні церкви.

Завдяки 360-градусним панорамам можна не лише оглянути будівлі церков зовні і погуляти навколишньою територією, але й зайти всередину і помилуватися інтер’єром і старовинними іконами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus