USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

KOLA презентує у Луцьку великий сольний концерт

24 Липня 2023 15:13
У заміському комплексі Gosti, що поблизу Луцька, 2 вересня о 18.00 відбудеться сольний концерт відомої співачки KOLA.

Лірична KOLA – відома українська співачка, авторка та виконавиця. Вона стала надзвичайно популярною у 2022 році, коли з’явилися її зворушливі композиції «Чи разом?» та «Біля серця». Ці пісні стали хітами, набрали мільйони переглядів на YouTube та отримали десятки тисяч відгуків від українців та шанувальників з-за кордону.

KOLA зробила успішні колаборації з талановитими артистами, як-от рок-гурт «Океан Ельзи», українська співачка MamaRika, поет і військовослужбовець ЗСУ Павло Вишебаба, український репер Krechet, молодий талановитий співак YAKTAK та багато інших.
Пісні KOLA мають свою неповторну унікальність і легко впізнавану атмосферу, завдяки особливій мелодійності, щирості в виконанні та текстах. Вона співає з душею, і тому кожна її композиція знаходить відгук у серцях слухачів.
Затишна атмосфера, улюблені пісні, витончений смак музики чекають усіх в заміському комплексі Gosti.

Квитки можна придбати тут – https://concert.ua/uk/event/kola-lutsk?gclid=EAIaIQobChMIjNGTnIKggAMVZlWRBR0A8gKfEAAYASAAEgIzRPD_BwE

Довідки за телефоном – 095 00 17 500.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Липня 2023 21:01
GOSTI, COLA, MamaRika. YAKTAK. Ну а гурт «SVITYAZ BAND» то вже край. Була поголовна русифікація, тепер втричі поголовна американізація. України дуже скоро не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus