USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Kalush Orchestra отримав новий кубок переможця «Євробачення-2022»: що цього разу з ним зроблять музиканти

22 Вересня 2022 06:08
Український колектив Kalush Orchestra отримав новий кубок переможця «Євробачення-2022». Попередній музиканти продали за космічну суму на благодійному аукціоні. Та й це кубок артисти не збираються просто покласти на полицю та милуватися ним.

Про це повідомляє ТСН.

Зокрема, учасник гурту КилимМен вже готується вирушити з ним містами України, щоб кожен охочий міг сфотографуватися з переможним трофеєм.
Новий кубок Kalush Orchestra
Новий кубок Kalush Orchestra
До переліку міст, куди вже зараз планує вирушити учасник Kalush Orchestra, потрапили Львів, Івано-Франківськ, Київ, Калуш, Чернівці та Вінниця.
«Після перемоги на «Євробаченні-2022» нам хотілося, щоб приз конкурсу також відіграв свою роль для пришвидшення перемоги України у війні. Саме тому командою Kalush Orchestra було прийнято рішення виставити кришталевий мікрофон на аукціон. Те, що організатори конкурсу спеціально виготовлять для нас копію – стало приємним сюрпризом. Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спершу, хочемо, щоб кожен українець міг сфотографуватися з цим трофеєм. Адже перемога цьогорічна на Євробаченні – це не тільки перемога нашого гурту, а й усієї України», – зазначив лідер гурт Олег Псюк.

Читати ще: Сума вражає: Kalush Orchestra розіграв кришталевий кубок Євробачення і рожеву панаму

Зазначимо, 29 травня гурт разом із «Фондом Сергія Притули» продав нагороду на благодійному аукціоні. Мікрофон придбали за 900 тисяч доларів. Новим власником кубка пісенного конкурсу стала криптоспільнота. Отримані гроші пішли на комплекс безпілотників PD–2 для ЗСУ.

Організатори конкурсу, коли дізналися про намір музикантів продати кубок, вирішили виготовити копію трофею та надіслати його гурту, що стало прецедентом в історії конкурсу.

Нагадаємо, 25 липня стало остаточно відомо, що «Євробачення-2023» відбудеться у Великій Британії від імені України – таке рішення ухвалили Європейська мовна спілка, Суспільне та BBC. Україна, як країна-переможець «Євробачення-2022», автоматично потрапить до фіналу конкурсу.

Це рішення прокоментували і переможці «Євробачення-2022» Kalush Orchestra. Лідер гурту Олег Псюк у коментарі зазначив, що команда сподівається, що «Євробачення-2023» матиме український колорит і прославлятиме українську культуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus