USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Заспівали «Стефанію» та продали ракету «Кинджал»: у Луцьку запалили Kalush Orchestra. Фоторепортаж

22 Вересня 2023 10:59
Два роки тому в луцькому «Промені» виступав KALUSH – реп-гурт, який стрімко увірвався на українську хіп-хоп сцену та випускав кліпи з мільйонами переглядів. Саме у 2021 році учасниками KALUSH був заснований ще один гурт Kalush Orchestra, який до хіп-хоп стилю додав елементи фолку. За цей час хлопці випустили легендарну «Стефанію» та зачарували нею всю Європу, перемігши на Євробаченні. А учора з Луцька стартував тур Україною, в рамках якого Kalush Orchestra відвідає десять міст.

Побачити українських переможців Євробачення прийшли сотні лучан, чимало з них були у славнозвісних рожевих панамах, як у фронтмена гурту Олега Псюка.
«Ми постараємося зробити вам гарячий вечір, адже давно не були в Луцьку. У нас тут не кінотеатр, тому кожен, хто хоче качнутися на нашому концерті, підіймаємося», – закликав лідер Kalush Orchestra, заспівавши разом з гуртом «Нумо Козаки».

Олег Псюк наголосив, що у назві гурту Kalush Orchestra слово «Orchestra» означає, що команда грає на інструментах наживо, навіть якщо не буде електроенергії, музиканти все одно зможуть виконувати усі свої пісні. Виконавець і сам продемонстрував своє вміння грати на духових інструментах.
Звичайно ж, чи не найбільше лучани очікували переможний хіт «Стефанія» про маму Олега Псюка. Музиканти вирішили її заспівати у першому блоці разом з треками «Shtomber Womber», «Тіпок», «Ushme Uturbe».
«Це в нас була лише преамбула. Ми почали з непопулярних пісень, щоб ви точно дочекалися популярних», – сказав Олег Псюк. І потрохи калушани почали переходити до качових хіп-хоп треків, чимало з яких були записані разом з іншими реп-виконавцями SKOFKA та alyona alyona.
Музиканти виконали чи не найвідоміший трек саме гурту KALUSH «Додому», присвятили пісню «Файна» усім дівчатам, розкачали треком «Не маринуй» та продовжили іншими відомими треками, як-от «Калуські вечорниці», «Гори», «Давай начистоту».
«На наших концертах ми часто збираємо кошти для України та ЗСУ. За минулий рік діяльністю гурту ми зібрали понад 60 мільйонів гривень. Не знаю, чи в цьому році буде так само, але ми намагатимемося. Цей концерт не виключення», – сказав Олег Псюк та провів аукціон.

За 25 тисяч гривень йому вдалося продати народний духовий інструмент тилинку, за трішки меншу суму – 20 тисяч гривень – продали частинки першої збитої над Києвом російської ракети «Кинджал».
Далі впродовж виступу Олег Псюк подарував фанатам рожеву панамку, а Килиммен станцював з маленькою шанувальницею гурту.
Останнім треком програми стала пісня «Зорі», але лучани не захотіли відпускати зі сцени музикантів, тож Kalush Orchestra на біс ще раз запалив треком «Стефанія».

Наступним місто туру стане Рівне, де калушани виступлять вже сьогодні.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus