USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«LutskFoodFest» кличе на змагання зі спінерами

19 Липня 2017 08:50
Залишилося менш ніж два тижні до шостого гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest». 29 та 30 липня на гостей чекає не тільки багато смаколиків, але й цікава програма.

29 та 30 липня у замку Любарта відбудеться шостий «LutskFoodFest» . Для відвідувачів підготували нову локацію – італійський дворик. На колоритному подвір’ї гостей знайомитимуть із автентичною кухнею Італії.

Окрім гастрономічної складової, традиційно «LutskFoodFest» потішить насиченою програмою. Так, відвідувачі зможуть долучитися до змагань із відомою іграшкою – спінером. Ця забавка б’є всі рекорди популярності, тож її власники зможуть не тільки продемонструвати свою вправність, але й отримати подарунки від партнерів дійства.

Детальнішу програму організатори оприлюднять вже незабаром. Тож слідкуйте за анонсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДИТЯЧА ДИСКОТЕКА, КВЕСТ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ: ЧИМ ЗАПАМ'ЯТАВСЯ LUTSK FOOD FEST
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 19 Липня 2017 11:31
цікаво, скільки потенційних клієнтів Ліпін туди прийде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus