USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Lux FM Party Tour у Луцьку: старі хіти та побачення з Дашею Астаф’євою

1 Серпня 2018 08:16
Відомими драйвовими хітами, які протягом останнього десятиріччя активно розривають усі українські радіостанції, шаленими танцями, спокусливим вбранням, а також загальною шалено-пристрасною атмосферою, підігрітою протягом дня сліпучим сонцем, запам’ятається лучанам і гостям міста довгоочікуваний концерт від Lux FM.

Виступами знаних виконавців українського шоу-бізнесу в рамках Lux FM Party Tour можна було насолодитися 31 липня на місцевому іподромі.

Насамперед, поки відвідувачі оглядали територію дійства, відстоювали чергу за прохолодними напоями, снували в пошуках кращих місць для споглядання за сценою чи робили пам’ятні знімки, старт музичному вечору поклали луцькі виконавці.

Опісля розігріву на сцену увірвалися учасники хіп-хоп-гурту DILEMMA, які ні на мить не втрачали енергії та запалювали своїми відривними композиціями кожного.

«DILEMMA вперше виступає в Луцьку. Це правда. І я знав, що сьогодні буде саме той концерт, який ми запам’ятаємо точно на років із 10. Тому давайте разом зробимо таку атмосферу, щоби всі тут кохалися і все було афігєнно», – з такими словами звернувся до усіх присутніх фронтмен гурту Євген Бардаченко.
Колектив представив такі впізнавані кожному пісні, як «Ей, бейба», «Segnorita», «Тілом тряси», «Paradise», а також композицію, «з якої розпочалася DILEMMA», «Згадаю день». Своєю чергою, на біс гурт, який виступив уже близько на сорока концертах Lux FM, виконав свій цьогорічно випущений трек «Майлав».

Натомість під час перерви, поки до виходу на сцену готувалася неповторна Даша Астафєва, ведучі дійства вирішили нагадати присутнім, що саме 31 липня свій день народження відзначає секс-символ сучасної української естради Олег Винник. Тож, аби привітати співака, усі відвідувачі вечірки разом заспівали одну з найпопулярніших композицій виконавця «Ніно».
Даша Астаф’єва, зі свого боку, зауважила, що її виступ у Луцьку – це, скоріше, не зустріч із вірними прихильниками, а палке побачення. Воно й не дивно, адже співачка, у репертуарі якої – безліч відвертих і пристрасних композицій, вражала не тільки музикою, а й сексапільним вбранням і пікантними танцями.
Виконавиця подарувала присутнім, зокрема, й композиції, записані ще в період існування гурту «NikitA».
Останньою співачка презентувала пісню «Авокадо».
Як завжди небагатослівним із публікою був Арсен Мірзоян. Окрім виконання улюблених композицій, таких, як «Паперовий сніг», «Моя королева», «Джеральдіна», «Не Магеллан» чи «Вінні-Пух», співак здивував присутніх, представивши їхній увазі власну інтерпретацію знаної «Вовчиці» того ж Олега Винника.
Найочікуванішим, проте, виявився виступ Поліграф ШАРІКОFF a.k.a. SEROGA. І хоча виконавець зіграв у Луцьку всього шість пісень, саме ці хіти, судячи з активного підспівування та неймовірних овацій, присутні чекали найбільше протягом усього концерту. Це «Харизма», «Гелик Вани», «Не такой, как все», «Какао белого цвета», а також «Черный бумер» і «Возле дома твоего».


Текст Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vasyazbuzak Показати IP 1 Серпня 2018 11:26
напівоголені проститутки виступають, який приклад дітям показують?
Вася до vasyazbuzak Показати IP 1 Серпня 2018 12:06
Вони виступають для тат, а не дітей) А те, що батьки беруть дітей на такий концерт це їх вибір, і це не нормально. На Дашу треба дивитися, а не слухати)
лучанин Показати IP 1 Серпня 2018 12:37
люди схаменіться, яким ла...ном вас кормлять, а ви й на ура !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus