USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Уперше в Луцьку: DILEMMA про дует із MONATIK і сучасну музику

31 Липня 2018 15:51
«Ми вперше виступатимемо в Луцьку. Це круто. Тільки приїхали – відразу зустріч із слухачами, потім у нас виступ, тож, на жаль, в нас не буде часу, аби погуляти містом», – поділилися учасники українського хіп-хоп-гурту з Києва DILEMMA.

Про це йшлося у РЦ «Промінь» під час прес-конференції перед Lux Fm Party Tour 31 липня. Нагадаємо, концерт розпочнеться вже о 18.00 на іподромі.

Насамперед фронтмен гурту Євген Бардаченко (Jay B) пригадав цьогорічний відбір від України на пісенний конкурс «Євробачення».

«Якби ми потрапили на «Євробачення», це був би повний розрив… Загалом брати участь у відборі було дуже прикольно. Ми до останнього вірили, що люди зрозуміють нашу музику й підтримають нас», – наголосив Jay B і додав, що пісня гурту досить подібна звучанням до цьогорічної переможної композиції конкурсу. Також Євген не виключив можливості, що DILEMMA візьме участь і у наступному відборі на «Євробачення».
Щодо майбутніх творчих планів, то учасники гурту поділилися, що серед короткочасних завдань – запис альбому, який потрібно «здати» на початку вересня, а серед довгострокових – всеукраїнський тур на підтримку альбому, котрий стартує вже цієї осені. Окрім того, Євген Бардаченко не виключив, що в майбутньому DILEMMA запише спільну композицію з якимось із українських виконавців, до прикладу з MONATIK.

«Ми думали про те, якою може бути спільна композиція з кимось із інших виконавців. І на думку спадає співпраця The Black Eyed Peas із Джастіном Тімберлейком… Звичайно, нам постійно надходять пропозиції зробити дует із заслуженими артистами. Але як би відреагували наші слухачі, якби ми записали, наприклад, пісню із Олегом Винником», – сказав Євген Бардаченко.
«Українці починають кайфувати від швидких темпів. Із кожним днем, годиною, хвилиною українська музика вдосконалюється. Не виключено, що дуже скоро українські виконавці вийдуть на рівень англомовної музики», – зауважив Jay B, однак серед українських виконавців, яких слухає, не зміг пригадати багатьох. Так, DILEMMA слухає Івана Дорна, Тіну Кароль, «Сальто назад».
Своєю чергою, перед кожним виступом учасники гурту «обмінюються енергетикою, відчувають одне одного, поклавши руку на руку». Натомість після виступу обговорюють, чи все вдалося.

Опісля спілкування з пресою усі охочі могли зробити пам’ятне фото з виконавцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 1 Серпня 2018 12:29
що одне ла...но, що інше !!!
Маша Показати IP 2 Серпня 2018 09:41
Молодці! Виступ чудовий! Їх треба на Євробачення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus