USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

MELOVIN вийшов до фіналу Євробачення-2018

11 Травня 2018 08:28
Після другого півфіналу "Євробачення-2018" визначилися 10 учасників, які виступатимуть у суперфіналі, 12 травня.

Так на сцені Алтіс-Арени у Лісабоні за перемогу у конкурсі боротимуться представники таких країн: Сербія, Молдова, Угорщина, Україна, Швеція, Австралія, Норвегія, Данія, Словенія, Нідерланди, пише ТСН.

Варто зауважити, що загалом у фіналі "Євробачення-2018" візьмуть участь 26 конкурсантів. По 10 учасників з першого та другого півфіналів, представники країн "великої п’ятірки" - Німеччини, Італії, Іспанії, Великої Британії, Франції, а також країни-організатора Португалії.

Зауважимо, що з першого півфіналу за перемогу боротимуться представники таких країн: Австрія, Естонія, Кіпр, Литва, Ізраїль, Чехія, Болгарія, Албанія, Фінляндія та Ірландія.
Після завершення першого півфіналу конкурсу "Євробачення-2018", де визначилася друга десятка суперфіналістів, відбулася прес-конференція.

Журналісти з різних країн ставили запитання учасникам стосовно їхніх пісень, номерів та планів на майбутнє. Наш представник MELOVIN, відповідаючи на питання, повідомив, що має підтримку від Андрія Данилка та які парфуми планує випустити.

По завершенню прес-конференції представники десяти країн-учасників визначили, у якій частині фіналу, який відбудеться 12 травня, виступатимуть.

Так, стало відомо, що представник України MELOVIN виступить у першій частині разом з представниками Сербії, Норвегії та Словенії. У другій частині фіналу свої номери покажуть конкурсанти з Молдови, Угорщини, Швеції, Австралії, Данії та Нідерландів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus