USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

MOTANKA: рокери з Луцька відкрили головну сцену «Бандерштату»

5 Серпня 2018 19:18
Музична частина останнього дня фестивалю українського духу «Бандерштат» стартувала з виступу луцького рок-гурту MOTANKA, який відкрив головну сцену фесту 5 серпня.

Насамперед ведуча дійства Вікторія Жуковська пригадала неймовірно яскравий концерт гурту, який проходив наприкінці березня у залі Волинського обласного драмтеатру імені Тараса Шевченка.

«Щойно хлопці повернулися з легендарного Wacken Open Air, якщо ви знаєте про який неймовірний фестиваль я говорю. І там вони посіли друге місце серед кількох десятків гуртів. Себто Україну вони представили не те, що достойно і гідно. Вони можуть вивести із собою на сцену, не знаю, 300 театралів, поставити безліч театральних декорацій, але, на жаль, це вже на сольних концертах, а не на «Бандерштаті», – зазначила Вікторія Жуковська.

Та зауважила, що за кордоном деякі іноземці після виступів MOTANKA почали вчити українську мову: «Гурт за кордоном продав 4 тисячі дисків».
М’яч Дредбол, своєю чергою, додав: «Попри те, що вони мають досвід участі та є фіналістами багатьох європейських музичних фестивалів, на українські фестивалі вони тільки заходять, тому можна вважати, що це їхній своєрідний український дебют у новій формі».

«Надзвичайно приємно грати в рідному місті», – наголосили зі свого боку хлопці з MOTANKA.

Опісля рокери дарували всім присутнім композиції, насичені українськими мотивами та звучанням автентичних музичних інструментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus