USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Marichka Kulish: розвиваємо дитину протягом перших півроку

29 Червня 2017 19:00
Кожна мама стикається з труднощами, які виникають у процесі розвитку її малечі. Виявляється, із ними легко можна впоратися. Наприклад, «відвоювати» грудне вигодовування, попри невтішні висновки лікарів, чи привчати дитину до іноземної мови з народження.

Інформацію про це віднайдемо у влозі журналістки Інформаційного агентства Волинські новини Марічки Куліш. До речі, пропоноване до перегляду відео – перше на ютуб-каналі Марічки, яке безпосередньо присвячене її донечці Еммі, зокрема розвиткові дитини протягом перших шести місяців життя.

Окрім того, Марічка розповідає про те, як правильно вчити дитину сідати, укріплюючи їй м’язи спини, про користь лікувальних масажів для діток, зокрема за наявності певних неврологічних відхилень, і ванночок із заспокійливими екстрактами. Та, звичайно ж, ділиться буденними радощами, знайомими кожній молодій мамі.

Читайте ще: MARICHKA KULISH: ВИГОТОВЛЯЄМО БІОМЕТРИЧНИЙ ПАСПОРТ І ВІЗУ ДИТИНІ

Марічка відзначила, що за перші шість місяців вона спостерігала за колосальним прогресом розвитку Емми, «і це не може не радувати».

Також дівчина розкриває секрет: як у заповненому графіку їй вдається виділяти годинку в тиждень для заняття з йоги чи пілатесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus