USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Бути розумним модно: у Луцьку влаштували Mind Game для школярів. Фото

10 Листопада 2022 19:09
В обласному центрі Волині 29 команд учнів 9-11 класів взяли участь в інтелектуальній грі Mind Game. Спочатку анонсували, що до гри допускаються учні 10-11 класів, але за наполегливими проханнями дев’ятикласників і їх допустили до інтелектуального батлу.

Організував Mind Game для школярів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», партнерами заходу стали департамент освіти і департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків зібралися школярі з усіх можливих середніх закладів освіти: шкіл, ліцеїв, гімназій. Учнів, які придумали креативні назви для своїх команд, прийшли підтримати класні керівники.
Перед інтелектуальним змаганням до учасників звернулася голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, яка відзначила, що всі ми живемо у нелегкий час, тому такі заходи проводити нелегко, адже часто навіть навчання відбувається у дистанційній формі.

«Я переконана, що ви скучили за живим спілкуванням та подібними заходами. Саме ви – ті люди, які розбудовуватимуть нашу країну. Дуже важливо, аби ваші мізки працювали. Прокачуйтеся наповну. Беріть від цього заходу, від навчання, від життя максимум, щоб ви були гідним нашим продовженням та побудували процвітаючу країну», – сказала Катерина Шкльода.
Одна з команд, яка брала участь в інтелектуальній грі, мала назву «Нас заставили». Керівник департаменту молоді та спорту Володимир Захожий пожартував, що кожна команда отримає позитивні емоції, навіть «Нас заставили». Також він наголосив, що луцькі школярі вкотре підтверджують, що розумними бути модно.
Далі команди конкурували в ерудиції, концентрації, історії, математиці, географії та патріотичних знаннях. Командам потрібно було обрати правильний варіант відповіді, вгадувати терміни, події, явища, а також відповідати на музичні запитання.
Один з турів мав запитання, відповіді на які команди повинні були об’єднати одним словом. Після кожного туру визначали найактивнішого учасника.
Переможцем же стала команда «Холодний Яр», друге місце посіли школярі з команди «Щось актуальне», а трійку призерів замкнула команда «Кликунчики».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus