USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

NASA показало карту аномальних морозів у Північній Америці та тепла у Європі

6 Січня 2018 11:45
NASA опублікувало карту температурних аномалій на планеті, передає Новое время.

Кінець грудня та початок січня здивували мешканців більшості регіонів Канади та США надзвичайними морозами у порівнянні з минулими роками.

У той же час захід США, Аляска, Європа та Азія спостерігають весняну погоду, коли за календарем зима, йдеться в звіті Космічного агентства.

Україна на карті температурних рекордів NASA потрапила на периферію неприродно теплої зони в Європі.

Карта створена на підставі даних з 26 грудня 2017 року до 2 січня 2018 року. А порівняння робилося з середніми показниками за 2001-2010 роки.

Нагадаємо, що на поточному тижні сильні снігопади, ураганний вітер і морози обрушилися на північно-східні штати США - від Техасу до Мен. У Нью-Йорку оголошено надзвичайний стан, синоптики очікують до 30 см снігу і вже назвали природне явище "циклоном-бомбою". У США щонайменше 19 осіб стали жертвами надзвичайної зими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus