USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Nissan їде до Києва: лучанин розіграв автомобіль, щоб запустити виробництво дронів. Хто виграв

27 Лютого 2024 14:03
На початку січня лучанин Олександр Левчук запустив розіграш власного автомобіля Nissan Altima вартістю понад 10 тисяч доларів. За донат у 500 гривень будь-хто мав шанс отримати автівку. 26 лютого в прямому ефірі назвали ім’я переможця. Ним став житель Києва.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини Олександр Левчук, за час розіграшу вдалося зібрати понад 502 тисячі гривень. За виручені кошти чоловік запустить виробництво FPV-дронів для українських захисників.

Читати ще: 300 доларів можуть знищити танк вартістю кілька мільйонів: як під Луцьком тестували FPV-дрони. Фото

Упродовж розіграшу люди донатили різні суми. Внесок для участі мав складати 500 гривень. Найбільший донат, який надійшов лучанину, сягнув 10 тисяч гривень.

Щодо переможця, то відомо, що його звати Тарас і він з Києва. Олександр Левчук особисто доставить автомобіль новому власнику та відзвітує в соцмережах про процес передачі та переоформлення.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus