USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Nissan за донат: лучанин розігрує власний автомобіль, щоб запустити виробництво дронів

20 Лютого 2024 17:59
Лучанин Олександр Левчук запустив розіграш автомобіля Nissan Altima 2016 року випуску вартістю понад 10 тисяч доларів. За виручені кошти чоловік хоче запустити виробництво FPV-дронів для українських захисників.

Як розповів Олександр Левчук Інформаційному агентству Волинські Новини, іншого способу знайти фінансування на таку ініціативу наразі немає. Гроші лучанину необхідні для закупівлі обладнання з виробництва безпілотників, придбання комплектувальних та оплату інженерних послуг.

«Не шкодую розігрувати власне авто, бо іншого варіанту знайти кошти на запуск виробництва FPV-дронів поки не знаходжу. Просити в когось гроші я не звик. Тому готовий обміняти автівку на донати», – каже лучанин.

Олександр Левчук додав: попри те, що має велику кількість друзів і знайомих, не був певен, що збере суму в понад $10 тисяч – це вартість машини. Але його ініціативу підтримали друзі та громадськість, тому вирішив запустити збір.
«Простіше було б її продати і не влаштовувати розіграшу. Це стримувало. Але мою ідею підтримало чимало знайомих. Тому хочу зібрати суму, що перевищує вартість автомобіля. Для цього й організували розіграш», – наголосив власник машини.

Читати ще: Відтепер на Волині можна здати іспити з водіння лише у двох сервісних центрах МВС

Мінімальна мета – 390 тисяч гривень. Якщо така сума не збереться, то всі донати будуть повернені або, за бажанням учасника розіграшу, перераховані на інші важливі збори.

Як стати учасником розіграшу

Щоб стати учасником розіграшу автомобіля Nissan Altima, необхідно зробити донат у розмірі 500 гривень на вказані нижче реквізити. Після цього людина отримує шанс на перемогу.

«Сума внеску може бути більшою, тоді й шансів на виграш буде більше, – зазначає організатор. – Приміром, за донат у 1000 гривень ваші шанси подвоюються, за донат у 10 тисяч – збільшуються у 20 разів».

Переможця визначать за допомогою рандомайзера (генератора випадкових чисел) 26 лютого.

Реквізити для участі в розіграші

Карта ПриватБанку

5523245802997450

Monobank

https://send.monobank.ua/jar/6VRkPwSJ7X

Важливо: при переказі коштів необхідно вказати ім’я (за бажанням і прізвище) та контактний номер телефону, щоб у разі ймовірного виграшу автівки з вами могли зв’язатися.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
песиміст Показати IP 24 Січня 2024 23:50
дрон складається повністю з китайських деталей. яке обладнання купувати ? викрутки хіба
Зомбіланд Показати IP 25 Січня 2024 00:55
Пам' ятаю в 90х теж була лотарея на автомобіль...все місто грало))в ощадкасах білети продавали. Часи повертаються)))
Анонім до Зомбіланд Показати IP 20 Лютого 2024 19:08
Не рівняй х.. з пальцем. Це різні речі.
Вал Показати IP 21 Лютого 2024 20:25
Не бачу проблеми продати авто на ріа/олх/авторинку, правда ніхто 10к за нього і не дасть). Власнику варто реально дивитися на речі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus