USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

PUMA та COCA-COLA – яскравий приклад успішної колаборації*

18 Серпня 2023 14:50
Співпраця двох гігантів – спортивного бренду PUMA і всесвітньо відомого виробника напоїв COCA-COLA – це яскравий приклад успішної колаборації в індустрії моди.

Історія створення та колаборації



Історія PUMA X COCA-COLA почалася не так давно, але вже встигла завоювати серця мільйонів прихильників по всьому світу. Уперше вони об’єднали свої зусилля 2018 року, випустивши спільну колекцію одягу і взуття. Відтоді бренди продовжують тішити своїх шанувальників новими моделями.

Особливості колекції



Колекція спортивного одягу має низку особливостей:

– Дизайн. Відмінною рисою колекції є унікальний дизайн, що поєднує в собі фірмові кольори обох брендів – червоний і білий та чорний.

– Логотипи. На кожній речі присутні логотипи обох брендів, що підкреслює унікальність та ексклюзивність продукції.

– Асортимент. У колекції представлені різні види одягу та взуття, включно з кросівками, футболками, куртками, шортами та навіть шкарпетками.

Матеріали та фасон колекції



Колекція PUMA X COCA-COLA вирізняється високою якістю матеріалів. Більшість речей виготовлено з натуральної бавовни і поліестеру, що забезпечує комфорт під час носіння і довгий термін служби. Фасон колекції виконаний у спортивному стилі, що поєднує в собі зручність і модні тенденції.

Переваги колекції PUMA X COCA-COLA



Колекція спортивного одягу підійде тим, хто цінує спортивний стиль і якісний одяг. Вона також стане чудовим вибором для шанувальників обох брендів, які бажають мати щось унікальне та ексклюзивне у своєму гардеробі.

Важливо зазначити, що співпраця PUMA та COCA-COLA – це не просто поєднання двох брендів. Це унікальне поєднання культури, стилю та якості, яке дає змогу будь-якій людині виразити свою індивідуальність і стати частиною великої спільноти шанувальників цих брендів.

Наостанок хотілося б підкреслити важливість купівлі товарів на офіційному сайті ua.puma.com. Це дає змогу гарантувати, що ви купуєте оригінальний продукт, а не підробку. Будьте уважні та обирайте лише надійні джерела для своїх покупок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 18 Серпня 2023 18:09
Так само в колаборації PUMA і BMW, PUMA і MERCEDES

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus