USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

ProРошенко: Як Україні вдалося потрапити у топ інноваційних країн

16 Червня 2017 17:39
Редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський зняв відео з пародією на Петра Порошенка.

Так, стало відомо, що Україна зайняла 50-е місце серед 127 представлених країн. Президент одразу привітав з подією українців, зазначивши, що «ми на правильному шляху».

Тим часом Дубінський відреагував на привітання гаранта.

«Шановні українці! Як ви знаєте, Україна ввійшла у ТОП-50 інноваційних країн світу і зараз я хочу вам розказати, як нам це вдалося. Ми так віртуозно крали і такі схеми будували… Ви просто не знаєте, як це було важко: зробити все, щоб нас визнали найінноваційнішою країною крадіїв у світі. Пишаємося, бо ми, БПП, того варті!» - йдеться у відео.
Нагадаємо, раніше Дубінський зняв схоже відео про безвіз та розповів, що за відсутність гарячої води, за колосальні тарифи, за переплату як мінімум 10 млрд в рік лише на вугіллі українці мають сказати «спасибі» Яценюку, Гройсману, Порошенку, а також Ахметову. Також він нещодавно аналізував, чим президенту Петру Порошенку вигідний Віктор Медведчук, та як одіозний політик повернувся у політику та великий бізнес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus