USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чесно про безвіз: несказані слова Порошенка

15 Червня 2017 15:27
Редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський зняв іронічне відео з пародією на риторику Петра Порошенка про безвіз.

«Шановні українці! Я глибоко переконаний, ви вже оцінили, що таке безвіз. Це не тільки кава та опера у Відні – це й можливість поїхати та помитися у гарячій воді, а також вивезти з України пакет львівського сміття. Шануймося, це наша сумісна перемога», - йдеться у відео.

Запровадження безвізу з низкою країн Євросоюзу є однією з найбільш обговорюваних тем. Також це предмет гордості особисто Президента Петра Порошенка, про що він не забуває нагадувати при будь-якій нагоді. Нещодавно користувачів соцмереж обурив опублікований, але згодом видалений допис з офіційного Твіттеру Президента. У ньому йшлося про те, що безвізу радіють зараз Герої Небесної Сотні і загиблі на війні на сході.

Нагадаємо, раніше Дубінський розповів, що за відсутність гарячої води, за колосальні тарифи, за переплату як мінімум 10 млрд в рік лише на вугіллі українці мають сказати «спасибі» Яценюку, Гройсману, Порошенку, а також Ахметову. Також він нещодавно аналізував, чим президенту Петру Порошенку вигідний Віктор Медведчук, та як одіозний політик повернувся у політику та великий бізнес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 15 Червня 2017 15:34
Як людям вижити полікуватись оздровитись ,заплатити комунальні послуги безвіз тим кому на заробітки або немає куди гроші подіти.
Петро Показати IP 15 Червня 2017 16:09
Безвизовый режим с ЕС означает, что Украина сделала огромные реформы. Вместе мы изменили страну, ", - написал Порошенко. - А ти, куме, питав мене - навіщо Порошенку бінокль? Тепер у нього реформи великі.
Петро Показати IP 15 Червня 2017 16:32
Я достаю из широких штанин биопаспорт без штампов и визы. Уехать! Хотя бы на месяца три! Подальше от нашей шизы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus