USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Santoni – легендарне італійське взуття*

31 Грудня 2023 17:49
Взуття Santoni з 1975 року вражає клієнтів найвищою якістю та вишуканими моделями. Спочатку це було італійське маленьке ательє, яке потім стало великим сімейним бізнесом, на чолі компанії зараз стоїть син засновників - Джузеппе Сантоні. Філософією бренду з першого дня стали не порожні обіцянки щодо ідеальної якості, а дії, що передують результату. Завдяки такому підходу, клієнти можуть самі переконатися у досконалості взуття та оцінити його якість у повсякденному житті.



Переваги і відмінності взуття Santoni




Серед основних переваг взуття Santoni - благородне "старіння", сама пара не втрачає своїх якостей, в той час, як шкіра набуває вінтажного ефекту, це робить взуття бренду буквально довговічним. Звідси витікає ще одна вагома перевага – взуття Santoni існує поза часом та трендами. Класичні моделі, які ніколи не виходять із моди – основа гардеробу.

При виробництві взуття застосовуються унікальні технології, які також позитивно впливають на якість. Наприклад, тривимірне фарбування виконується вручну. Для досягнення необхідного відтінку майстри протягом трьох-п'яти годин працюють над однією парою. Крім фарбування, при виготовленні взуття використовується безліч ручних операцій, які дозволяють робити те, що обладнанню не під силу. Увага до деталей – дуже важлива частина виробництва кожної пари Santoni.



Santoni та навколишнє середовище




Для бренду ніколи не було складним завданням вести екологічне виробництво, турбота про довкілля має особливе значення для Santoni. Саме тому компанія використовує сонячну енергію для побутових та виробничих потреб (кількість сонячних днів в Італії сприяє цьому), а головний офіс бренду побудований із перероблених матеріалів.

Грамотне поєднання високих стандартів італійської якості з інноваційними технологіями дозволяють бренду дбайливо зберігати вікові традиції італійських майстрів та одночасно йти в ногу з часом.

Сьогодні Santoni виготовляє чоловіче та жіноче взуття, а також аксесуари. У бренду є лінія одягу, але основну роль у колекціях все ж таки відіграє взуття. Вишукане класичне взуття переважає в модельному ряду, але сучасні модні віяння не оминають італійську марку. Це проявляється у кольорових рішеннях (колірна гама шкіри дуже широка), дизайні та декоративних деталях. Таким чином у Santoni кожен може знайти те, що йому до вподоби. Великий каталог взуття Сантоні можна подивитися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus