USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Sony PlayStation 5 Digital Edition: головні характеристики

26 Лютого 2024 18:06
Консоль PlayStation 5 від компанії Sony задовольнить навіть дуже вибагливих геймерів завдяки прогресивним рішенням. Остання розробка виробника дозволить отримати неповторний ігровий досвід, адже забезпечить максимальне занурення та реалістичність процесу.

Одна з версій новинки, PS 5 Digital, сподобається охочим оцінити передові технології. Елегантний дизайн моделі гармонійно поєднується з її технічною досконалістю, тому такий пристрій сам по собі задає моду в ігровому світі. Придбати цю консоль зручно в інтернет-магазині Retromagaz.

Дизайн та функціонал версії Digital



Ця модель відрізняється від інших версій відсутністю знімного дисковода. В оформленні поєднуються функціональність та ергономічність, футуристичні лінії підкреслюють прогресивність пристрою. PlayStation 5 Digital Edition отримала таку назву тому, що є повністю цифровою – завдяки тонкому профілю, вона легко стане складовою будь-якої розважальної системи.

Модель сподобається геймерам, які цікавляться сучасними технологіями та розвитком ігрового світу. Повністю цифрова версія – це більш простий і зручний геймплей, адже немає потреби користуватися фізичними накопичувачами. В інтернет-магазині доступна велика бібліотека додатків, їх можна відкривати відразу без довготривалих завантажень та очікувань.

Які основні переваги



Версія Digital дозволить оцінити функціонал ігор нового покоління та повністю зануритися у геймплей завдяки адаптивним спусковим кнопкам. Ще одне цікаве доповнення – тривимірний звук. Також ця консоль має:

● швидкісний процесор AMD Ryzen і відеокарту Radeon;

● інтегровану систему введення та виведення для збільшення швидкості ЦП;

● підтримку трасування променів для більш реалістичного відображення тіней і кольорів;

● частоту оновлення 120 Гц;

● підтримку виведення зображення 8K.

PlayStation 5 Digital Edition без знімного дисководу дозволить оцінити ігри, доступні в бібліотеці. Не доведеться чекати довгого завантаження чи використовувати додаткові накопичувачі для гри. Консоль задає нові стандарти завдяки сучасному дизайну та функціоналу.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus