USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телевізори Sony: трійка лідерів*

15 Березня 2021 15:05
Sony наразі вважається одним із найкращих брендів, що виробляють «розумні» телевізори. Чітке зображення, широкі дисплеї та об’ємний звук – те, що яскраво характеризує продукцію японської транснаціональної корпорації.

Топ кращих телевізорів цієї компанії на думку консультантів інтернет-магазину електроніки Київстар.

Консультанти запропонували варіанти різних сегментів, щоб кожен покупець міг обрати собі девайс до вподоби і за своїм гаманцем.

Sony KD43XH8096BR – великий плазмовий телевізор бюджетного класу, який підтримує роздільну здатність 4К 3840×2160.

Smart TV працює на системі Android TV з можливістю під’єднати HDMI, є цифровий аудіовихід і антенний вхід RF 2. Ці телевізори Sony підтримують систему динаміків 2.0 на 10 Вт, що цілком достатньо для домашнього користування. Ідеальний варіант для вітальні або дитячої.
Sony KD55XH9505BR – потужний телевізор преміального класу з екраном на 55 дюймів і роздільною здатністю 4К. Підтримується «розумне» телебачення, що працює на Android TV, є можливість під’єднати цифровий тюнер і 4 HDMI-кабелі.

Встановлена потужна звукова система на 30 Вт, яка цілком виправдовує ціни на телевізори в Україні. Передбачено керування пристроєм за допомогою смартфона або голосу. Легко серфити інтернет, зручно переглядати фотографії або дивитися відео.

Чудовий пристрій для повної інтеграції з «розумним» домом. Можна увімкнути функцію продовження контенту – і відеоролик, запущений у транспорті, автоматично транслюватиметься після вашого повернення додому на телевізорі.

Sony KD65AG8BR2 – сучасна модель телевізора, що відповідає останнім світовим вимогам виробництва: Smart TV, QLED-дисплей на 65 дюймів із роздільною здатністю 3840×2160, на якому приємно дивитися контент, а ще система динаміків на 40 Вт – чутно навіть найтихіші звуки. У комплектації є «розумний» пульт для зручного управління. Прекрасний вибір для великої вітальні або спальні.

Обирайте один з варіантів і насолоджуйтеся якістю й усіма сучасними фішками від Sony.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ха-ха Показати IP 15 Березня 2021 17:00
Sony KD43XH8096BR – великий плазмовий телевізор бюджетного класу. Продавці-консультанти Київстар, Ви впевнені? Плазмові панелі вже років 10 як не виготовляють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus