USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

USAID підтримає розвиток «Дії» в інших країнах, – Федоров

23 Січня 2023 07:17
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) посилює цифрову підтримку України та підтримає розвиток «Дії» в інших країнах.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров за підсумками зустрічі з адміністратором USAID Самантою Пауер.

«Провели знакову зустріч з Адміністратором USAID Самантою Пауер. Також спільно презентували цифровий досвід України урядовим представникам європейських, південноамериканських та африканських країн.

Наші інновації в наданні послуг – mobile first, цифрові документи, автоматичні послуги без чиновника, мобільний підпис, державні цільові виплати в Дії тощо викликають дуже великий інтерес та попит серед інших держав. Понад 10 країн активно вивчають та планують запозичити досвід української Дії», – написав міністр.

За підсумками Давоса USAID планує виділити 650 тис доларів для формування підходу до поширення цифрового досвіду України та мобільного застосунку Дія на інші країни.

Крім того, USAID активно розробляє новий великий проєкт підтримки цифровізації України, додав Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Січня 2023 09:08
розробником в інших країнах буде та сама фірма-підрядник фсб, що і в Україні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus