USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Фінансова незалежність із застосунком ZEN у 29 міжнародних валютах*

13 Липня 2023 17:54
Функціональний застосунок ZEN.COM став доступним для українців. Цей зручний інструмент відкриває зареєстрованим користувачам розширені фінансові можливості міжнародного масштабу.

Йдеться про те, що з його допомогою можна здійснювати перекази по всьому світу, отримувати кошти від партнерів і відправляти гроші родичам у будь-яку країну, обмінювати валюту за вигідним курсом, оплачувати товари та послуги у валюті онлайн. І все це з мінімальною комісією, без зайвих переплат і прихованих платежів. Фінансові операції доступні у 29 популярних валютах.

ZEN – універсальний фінансовий інструмент

Сервіс значно спрощує здійснення великої кількості фінансових операцій. Щоб отримати доступ до можливостей ZEN, встановіть мобільний застосунок на смартфон і зареєструйтеся. На ваше ім’я буде відкрито мультивалютний рахунок, і ви відразу ж зможете скористатися доступними сервісами:

– отримати або надіслати грошовий переказ у будь-яку точку світу;

– купити або продати валюту;

– переказати гроші на будь-яку картку платіжної системи Mastercard® в Україні чи за кордон;

– оплатити через інтернет купівлю товарів або послуг.

Персональний рахунок від проєкту ZEN дозволяє здійснювати операції у 29 валютах максимально просто та з вигодою для власного бюджету!

ZEN та Mastercard®

ZEN за підтримки Mastercard® підключає персональний рахунок користувачів до віртуальної карти, яка працює з такими популярними віртуальними гаманцями, як: GooglePay, ApplePay, GarminPayта Xiaomi Pay. Якщо вам більше до душі традиційні методи розрахунку, ви можете замовити звичайну пластикову карту з доставкою.

Поповнення мультивалютного рахунку ZEN

Є кілька зручних способів поповнити свій рахунок:

– з будь-якої картки платіжних систем Mastercard® та VISA;

– через гаманці Apple Pay та Google Pay;

– готівкою через сервіс Paysafecash або термінал Planet Cash;

– за допомогою банківського переказу.

Переваги ZEN

Переваги сервісу ZEN оцінили вже близько чверті мільйона активних користувачів Європи. В Україні інноваційний фінтех-проєкт підтримують ПриватБанк, Mastercard® Україна та Visa Україна. Встановити ZEN можна вже зараз, після чого ви відразу зможете:

– надсилати та отримувати миттєві перекази по Україні та за кордон;

– обмінювати валюту;

– розраховуватися на сайтах в іноземній валюті.

ZEN – це повний контроль над персональними фінансовими операціями та розширений спектр функцій. Дізнайтеся більше про всі переваги на сайті zen.com.

*Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus