USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Аби підтримати ЗСУ, у Володимирі співали та продавали книжки

24 Жовтня 2022 14:58
23 жовтня на головній площі Володимира відбулись одразу два благодійні заходи, спрямовані на збір коштів для ЗСУ: концерт колективів Зимнівської громади «Все буде Україна» та книжковий ярмарок «Книга за життя».

Про це повідомили у міськраді Володимира.

У благодійному концерті, який організував волонтерський центр громадської організації «Право за людей», взяли участь колективи Зимнівської ТГ. Під час виступів ансамблів та солістів, які виконували мелодійні та запальні українські композиції, проводили збір коштів. Таким чином вдалося зібрати понад 20 тисяч гривень, які використають на закупівлю автомобіля для 14-ї ОМБР.
Читати ще: Зігріймо захисників: колекціонерка з Нововолинська організувала благодійний фотопроєкт, щоб допомогти ЗСУ

Доки артисти виступали, біля культурно-мистецького центру працював книжковий ярмарок, що його організувала володимирська волонтерка Ольга Жигунова.

Читати ще: «Російську літературу – на макулатуру»: у Луцьку збирають гроші для ЗСУ
Усі охочі мали змогу придбати цікаві книги українською мовою, вироби ручної роботи місцевих майстрів, посмакувати піцою та здати на макулатуру книги, написані ворожою мовою.

У підсумку на ярмарку вдалося зібрати 18 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus