USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Книга за життя»: у місті на Волині влаштували благодійну ярмарку

1 Травня 2023 23:05
У неділю, 30 квітня, у Володимирі вирував благодійний ярмарок «Книга за життя». Усі охочі могли придбати книжки і тим самим підтримати Збройні сили України.

Зібрали на потреби воїнів 26 тисяч 271 гривню, звітує волонтерка Ольга Жигунова, інформують у Володимирській міськраді.

Уже не вперше вона з однодумцями організовує подібний захід, щоразу міняючи локації для приваблення гостей. Тепер до акції долучились працівники Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир».

Окрім книжок, можна було придбати також сувенірну продукцію, вироби майстрів хендмейду, послухати музику у виконанні гурту «Секвенція», поспівати біля вогнища під гітару, скуштувати смачних плову і печеної картоплі (автором страв став директор заповідника Володимир Пикалюк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus