USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Аби збудувати багатоповерхівку, в Луцьку відкоригували план вулиці

25 Липня 2018 19:24
Депутати Луцької міської ради погодили коригування детального плану території в межах вулиці Залізної.

Про це йшлося 25 липня під час засідання 44-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, міськрада дозволила відкоригувати детальний план території вулиці Залізної, також прохали внести зміни Волинська облрада та управління капітального будівництва у зв’язку зі зміною проектних рішень. Так, звітуючи на черговій сесії голова Волинської облради Ігор Палиця розповів, що забудовнику було передано дві ділянки, які розташовані у Луцьку на вулиці Січова, 22 (0,57 га) та вулиця Залізна, 33 (0,17 га). Обидві ділянки за конкурсом отримало ПрАТ «Луцьксантехмонтаж». Своєю чергою, забудовник погодився передати в обласну комунальну власність майже 40 квартир для забезпечення житлом учасників квартирної черги.

Як розповів в. о. начальника управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, раніше міська рада ухвалила рішення «Про надання дозволу на коригування проекту детального плану території в межах вулиці Залізної у місті Луцьку». В газеті «Луцький замок» було опубліковано повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиці залізної у місті Луцьку (коригування)», розробленого КП «Волиньпроект» Волинської обласної ради. Проте пропозиції громадськості були відсутні, тож дана містобудівна документація розглядалася на засіданні архітектурно-містобудівної ради.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, скільки поверхів там планується збудувати. На що Веніамін Туз зауважив, що після зміни плану хочуть побудувати 15 поверхів.

Своєю чергою, Ігор Поліщук закликав підтримати проект рішення, адже отримати 11% квартир на чергу - це для Луцька унікальна можливість.

Отож, обранці громади погодили коригування проекту детального плану території в межах вулиці Залізної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 26 Липня 2018 17:19
щось мало пишуть про надання квартир по черзі..Дерибанять по-тихому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus