USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку на Львівській хочуть відкоригувати план території, аби будувати торгово-офісні приміщення

28 Жовтня 2019 14:41
В обласному центрі Волині планують відкоригувати детальний план території житлового кварталу в межах вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса, аби на місці житлового будинку будувати торгово-офісні приміщення.

Про це йшлося 28 жовтня під час засідання посітйної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Так, на розгляд членів комісії було винесене питання про надання дозволу на коригування проєкту детального плану території житлового кварталу в межах вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса у місті Луцьку.

В пояснювальній записці до проєкту рішення вказано, що в міську раду звернувся громадянин Шаварський О.А. з проханням внести зміни до детального плану території житлового кварталу в межах вказаних вище вулиць у зв’язку зі зміною планувальних рішень будівництва об’єктів в даному мікрорайоні.

Зокрема, попереднім планом передбачалося зведення низки житлових будинків. Наразі один будинок здали в експлуатацію, інший будується. Поряд з ним є ділянка у приватній власності, на якій розміщений приватний будинок. На місці приватного будинку хочуть побудувати торгово-офісні приміщення, тому потрібно відкоригувати детальний план території.

Відтак, члени комісії рекомендували підтримати це питання на сесійному засіданні.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 28 Жовтня 2019 15:41
Сафрону все мало?
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2019 16:27
Купив там якусь хатинку ще і вже міняє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus