USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Адмінсуду передають приміщення колишнього луцького військкомату

22 Квітня 2016 10:35
Приміщення колишнього військкомату в Луцьку передадуть суду в оперативне управління.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 22 квітня.

Так, члени комісії розглянули проект рішення Про передачу в оперативне управління нежитлового приміщення, загальною площею 811,1 метра квадратних на вулиці Словацького, 1.

Як пояснила начальник відділу управління майном міської комунальної власності міської ради Алла Грабко, у згаданому приміщенні раніше був розташований міський військовий комісаріат. Згодом його передали в оренду окружному адміністративному суду.

У лютому 2014 року договір оренди був продовжений. Згодом, коли почалася АТО, постало питання забезпечення військового комісаріату додатковими приміщеннями. Тому в адмінсуду хотіли забрати ці площі й повернути їх військкомату.

«Ми тричі зверталися до суду, просили розірвати договір оренди, але голова суду відмовився. А розірвати договір можна або за згодою обох сторін, або в судовому порядку. Але суд ми не виграли б. Потім вони просили передати у власність, але ми двічі відмовляли», - пояснила Алла Грабко.

Нині, каже вона, питання з військкоматом вирішили, більше з відомства не звертаються з проханням знайти приміщення.

Тому у вересні суд звернувся з проханням передати приміщення в оперативне управління, оскільки воно в дуже поганому стані.

Оперативне управління дає можливість залучити державні кошти на ремонт. Адмінсуд сам ремонтуватиме, утримуватиме приміщення, може його здавати в оренду, але право власності залишиться за міською радою.

Орендної плати, каже Алла Грабко, міський бюджет не втратить, адже державні органи і бюджетні організації, відповідно до законодавства, платять орендну плату в розмірі 1 гривня на рік.

Після обговорення, члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
патріот Показати IP 22 Квітня 2016 11:52
Краще було це приміщення продати або обміняти на квартири для загиблих в АТО військовослужбовців , а не віддавати його суддям яким так "тісно" в своїх "маленьких" кабінетах.
волинянам Показати IP 22 Квітня 2016 14:28
навіщо нам продажні суди!!!!!!
Клава Показати IP 22 Квітня 2016 15:01
Я ху......ю, шляхом зловживання владою правдами та кривдами випихнули військомат з ласого куточку у центрі міста, а там захіщений, повністю обладнаний для оповіщення та проведення мобілізації пункт управління, зручне розташування для роботи з військовозобовязаними та всіма категоріями з якими повинен працювати орган МО України, а як почалася мобілізація стали рвати волосся на ж.....пі, бо неспроможні були викликати людей по тривозі.... А зараз усе люкс - бабло розпихано по кішенях, а в Теремно робиться колапс ..... Де ж ті активисти та борці за права негрів ?????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus